Vliegende start seizoenkaartcampagne PEC Zwolle

Sinds deze week kun je seizoenkaarten verlengen en kopen voor het nieuwe seizoen van PEC Zwolle. Van deze mogelijkheid wordt de eerste dagen van de campagne gretig gebruikgemaakt.

Zo is het aantal verkochte seizoenkaarten inmiddels ruimschoots de grens van 3.500 gepasseerd. Nog nooit verkocht PEC Zwolle zoveel seizoenkaarten in de eerste paar dagen van de campagne. De club leeft ondanks de degradatie als nooit tevoren.

Vast speelmoment
Ook valt op dat maar liefst 20% van de ruim 3.500 seizoenkaarten aan nieuwe supporters wordt verkocht. Een veelgehoord argument om een nieuwe seizoenkaart te kopen is het vaste speelmoment. De wedstrijden op de vrijdagavond dienen daarmee als aftrap van het weekend.

“Liefde voor altijd’
Medewerkers, spelers en stafleden van PEC bezorgen elke (0)38e seizoenkaarthouder een uniek shirt. Al deze shirts zijn door aanvoerder Bram van Polen voorzien van de tekst ‘liefde voor altijd’ en inmiddels al veelvuldig verspreid in stad, regio en bij seizoenkaarthouders in o.a. Utrecht, Almere en Amsterdam.

Opties
PEC Zwolle biedt komend seizoen drie opties aan. Naast een reguliere seizoenkaart voor 1 seizoen, bestaat ook de mogelijkheid een comeback-seizoenkaart te kopen. Hiermee verzeker je van twee seizoenen PEC Zwolle en daarvoor ontvang je een fikse korting. De laatste optie is een flexibele seizoenkaart, waarmee je zelf kunt bepalen naar welke wedstrijden en met wie je gaat.
Benieuwd naar meer informatie? Kijk dan op peczwolle.nl/seizoenkaart

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in