Trainer Art Langeler stopt per direct bij PEC Zwolle

Art Langeler is geen trainer meer van PEC Zwolle. Dat heeft de oefenmeester dinsdagochtend bij de club te kennen gegeven.

Langeler ziet persoonlijk te weinig perspectief in de ontstane situatie om de prestatiecurve op de korte termijn te draaien en hoopt dat deze beslissing PEC Zwolle helpt uit deze situatie te komen.

In het kielzog van de hoofdtrainer vertrekt ook Dwight Lodeweges per direct bij PEC Zwolle. De assistent-trainer, die deze zomer overkwam van de KNVB, is solidair met Langeler.

Langeler begon deze zomer aan zijn tweede periode in Zwolse dienst. Het eerste tijdperk eindigde in 2013 met een meer dan verdienstelijke elfde plaats in het eerste seizoen dat de club weer in de Eredivisie actief was. De tweede periode eindigt nu na twaalf wedstrijden. PEC Zwolle respecteert de beslissing van Langeler en Lodeweges en bedankt hen voor alle energie en effort die zij in de club hebben gestoken.

PEC Zwolle is inmiddels gestart met de zoektocht naar een nieuwe trainer. Tot die tijd staan de trainingen en wedstrijden onder leiding van de huidige technische staf.

Bron: peczwolle.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in