Hattemers starten re-integratietrajecten bij PEC Zwolle United

Deze week beginnen vijf Hattemse kandidaten via PEC Zwolle United aan een re-integratietraject. De gemeente Hattem is sinds een aantal jaren partner van PEC Zwolle United. Door dit partnerschap kunnen Hattemse kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt, een traject volgen dat stimuleert om in beweging te komen en hen helpt bij de zoektocht naar een betaalde baan.

De trajecten bij PEC-United beginnen met een intensieve sportweek
Tijdens deze week is er aandacht voor het verleggen van grenzen en teambuilding door middel van sport, maar zijn er ook workshops specifiek gericht op het vinden van een baan. Dit gaat onder begeleiding van de BC-groep die maatwerk leveren bij het vinden van de juiste match tussen werkzoeker en werkgever. Daarnaast kunnen deelnemers tijdens het traject werkervaring opdoen bij andere bedrijven die verbonden zijn aan PEC Zwolle United.
Doel van deze trajecten is dat de deelnemers een betaalde baan vinden en niet meer afhankelijk zijn van een uitkering.

Vorig jaar geslaagd traject
Ook afgelopen jaar maakten een aantal Hattemers gebruik van een re-integratietraject bij PEC Zwolle United. Alle deelnemers vonden dankzij het traject een betaalde baan en doen geen beroep meer op een uitkering van de gemeente.

PEC Zwolle United werkt samen met partners als BC Group en Djopzz in verschillende projecten, om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer de kans te geven op de arbeidsmarkt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in