Oud-HMHC’er Floris Middendorp speelt tijdens de Olympische Spelen

HMHC Hattem is er enorm trots op dat ‘hun’ Floris Middendorp tijdens de Olympische Spelen in Parijs bij Oranje speelt. Zijn hockeycarrière begon ooit bij HMHC Hattem, waarna er vele indrukwekkende hockeyprestaties volgden.

Op 18 juli persoonlijke uitzwaai
Voor het vertrek naar Parijs komen Middendorp en de andere Oranje Heren op 14, 16 en 18 juli twee keer in actie tijdens de uitzwaaiwedstrijden op het complex van HC Zwolle. Voor hockeyfans is dit een kans om de teams nog een keer aan te moedigen en hen veel succes te wensen tijdens de Olympische Spelen.
Vanuit HMHC Hattem loopt op donderdag 18 juli een jeugdlid in het clubtenue van HMHC mee in de line-up om de clubheld persoonlijk uit te zwaaien.

Over Floris
Middendorp speelde zijn hele jeugd bij Hattem, waar hij vanaf 2015 in het eerste elftal speelde. In 2019 maakte hij de overstap naar Amsterdam, uitkomend in de hoofdklasse.
In juni 2022 maakte Middendorp zijn debuut bij de Nederlandse hockeyploeg in de FIH Pro League, in een wedstrijd tegen Argentinië. Hij was onderdeel van de selectie die het Europees kampioenschap in 2023 won. In februari 2024 maakte de oud-Hattemer tegen India zijn eerste interlanddoelpunt.

Word jij de nieuwe Floris?
Steven Biester, voorzitter HMHC Hattem: ‘Wij wensen alle Oranje hockeyers ontzettend veel succes in Parijs en juichen natuurlijk in het bijzonder onze Floris Middendorp van harte toe! Wil jij kennis maken met hockey en vervolgens misschien wel ‘de nieuwe Floris Middendorp (m/v)’ worden? Neem dan gerust contact op met de HMHC Hattem om een kijkje te komen nemen op onze fantastische club.’

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in